*Kemik gelişimi ve kemiklerin direnci için gereklidir. Özellikle çocuklarınızın gelişme çağında tüketmeleri gerekir.
*Fosfor, gözlere faydalıdır.Tavuk eti kalsiyum ve fosfor açısından zengindir.
*Tavuk eti sinirleri yatıştırır ve rahat uyku uyumanızı sağlar.
*Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
*Protein çok bakımından zengindir.
*Ama yağ oranı çok azdır.
*Sağlıklı beslenme ve diyet için çok önerilen bir besin kaynağıdır.Bu nedenle rahatlıkla tüketilebilir.
*Tavuk suyuda çok faydalıdır .Pilavlarınızda ve çorbalarınızda kullanabilirsiniz.
*Tavuk eti beyin ile ilgili hastalıkları önleyicidir. Haftada 1-2 kez tavuk eti tüketen insanlar Alzheimer riski düşer, kansere karşı korunulur.
NOT: Tavuk etinin hormonsuz olanlarına dikkat edilmesi gerekiyor.bu yüzden bilinen markalardan almaya dikkat edin...
Tavuk etinin faydaları
Reviewed by Yazar
on
Aralık 11, 2014
Puanla:
Hiç yorum yok: