Kabızlık nasıl geçer,Kabızlığın bitkisel tedavisi

Kabızlık nasıl geçer,Kabızlığın bitkisel tedavisi,kabızlığa iyi gelen bitkiler,hazımsızlığın doğal tedavisi,bitki ile kabızlık nasıl geçer,kabızlığın doğal tedavisi
Ağrı ve sancıyla hayatı zehir eden kabızlığa doğal yollarla çare bulabilirsiniz. Sabahları aç karnına tüketilecek zeytinyağlı incir ile bu sıkıntıyı aşmak mümkün.
Birçok kişinin ortak problemi kabızlık yaşam kalitesini düşürüyor. Beslenme alışkanlıklarının değişmesi, hareketsiz yaşam ve hazır gıda tüketimi ise bu rahatsızlığa zemin hazırlıyor. Uzmanlar "Sabah ikiye böldüğünüz 5 adet inciri zeytinyağına batırın. Kahvaltıdan yarım saat önce yiyin. Kabızlığınıza ilaç gibi gelecektir" şeklinde konuşuyor.
Uzmanlar kabızlığa karşı doğal yöntemleri ise şöyle sıralıyor:

Sinameki için

Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı sinameki yaprağı atın. Demlenmesi için kısa bir süre bekledikten sonra süzerek yemek aralarında birer çay fincanı için.
İnce kıyılmış bir çay kaşığı ebegümecini bir çay fincanı soğuk suyun üzerine katın. 12 saat bekleyin. Süzdükten sonra bir çay kaşığı süzme bal ilavesiyle günde 2 kez yemek aralarında birer çay fincanı tüketin.
Hergün yemek aralarında birer su bardağı kuru erik hoşafı tüketin.
Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı lavanta çiçeği atın. Süzüp yemek aralarında birer çay fincanı kabızlığı giderir.

Domates suyu

Öğün aralarında birer çay fincanı domates suyu için.
2 avuç lahana yaprağını mikserden geçirin. Karışımı iyice sıkıp suyunu çıkarın. İçine az miktarda su ilave edip için.

Keten tohumu mucizesi

Havanda bir çay kaşığı keten tohumunu dövün. Kaynamış suya atıp, yemek aralarında için.
Bir çay fincanı limon suyunun içine bir çay kaşığı karbonat ilave edip, bekleyin. Daha sonra süzüp yemek aralarında içmek kabızlığa iyi gelir.
Kabızlık nasıl geçer,Kabızlığın bitkisel tedavisi Kabızlık nasıl geçer,Kabızlığın bitkisel tedavisi Reviewed by Unknown on Aralık 05, 2015 Puanla: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.