Çocuklarda altını ıslatma,büyüklerde idrar kaçırma için bitkisel çaylar..







BU DEĞİŞİK BİTKİSEL ÇAYLARDAN HERHANGİ BİRİNİ YAPABİLİRSİNİZ...

Küçük bir parça havlıcan  havanda dövülür Aç karnına yarım kahve kaşığı havlıcan  tozu ile 1 çay bardağı su içilir
Bir çay bardağı kaynar suya bir kahve kaşığı kişniş konur 10 dk bekletilip süzülür ve içilir.
4 bardak suya 2 çorba kaşığı karanfil 1 çorba kaşığı toz şeker konur 15 dk kaynatılır süzülür ve günde 3 kere 1 çay bardağı  içilir.
Küçük bir parça katranköpüğü havanda iyice dövülüp 1 kahve kaşığı içilir. Aynı bitki kütrü 3 gün uygulanır.


Atkuyruğu 2 ölçü, koyunotu 1 ölçü, sarı kantaron 1 ölçü, civanperçemi 1 ölçü, mayıs papatyası 1 ölçü.
Bitkiler çok ince kıyılır, ölçülür ve iyice karıştırılır. Yarım veya bir tatlı kaşığı bitki, orta boy bir su bardağı dolusu kaynar suyla haşlanır, üstü kapalı olarak 10 dakika demlendikten sonra süzülür. Günde 3-4 bardak taze demlenmiş çay, aç karnına veya öğün aralarında, soğutulmadan içilir.
Çocukların uykuda idrar kaçırmaları genellikle psikolojik nedenlerden kaynaklanır. Sarı kantaron çayı günde 2-3 bardak içildiğinde bu rahatsızlık büyük bir olasılıkla ortadan kalkar. Aksi halde bir doktora başvurulması doğru olur.

20 gr. meşe palamudu ile aynı miktarlarda günlük ve küçük halile toz haline getirilir, bir miktar bala bir tatlı kaşığı konulduktan sonra günde 3 – 4 defa yenir.
50 gr. kızılağaç dalı kabuğu ile 50 gr. pelit meyvesi toz haline getirildikten sonra, sirkeyle karıştırılıp bir hafta bekletilir. Daha sonra aynı miktarda bal ilave edilip günde 2- 3 çay kaşığı yenir.
Çocuklarda altını ıslatma,büyüklerde idrar kaçırma için bitkisel çaylar.. Çocuklarda altını ıslatma,büyüklerde idrar kaçırma için bitkisel çaylar.. Reviewed by Yazar on Mart 02, 2013 Puanla: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.