SİYAH NOKTALARDAN KURTULMANIN KOLAY YOLU!!!

Yüzünüzdeki siyah noktalardan kendi çabalarınızla kurtulmak istiyorsanız, sizi buraya alalım.
Aslında yapmanız gereken çok basit, evinizde her daim bulunan malszemeler yardımıyla yüzünüzü temizleyebilir ve maske yapabilirsiniz. Almanız gereken tek şey bir şırınga .
Şimdi gelelim nasıl yapacağınıza, temiz bir kaba kaynamış Suyu dökün. Başınızın üstüne bir çarşaf örterek bu Suyun buharına bir süre yüzünüzü tutun. Yani yüzünüze basit bir buhar banyosu yapın. Buhar banyosundan sonra siyah noktalar çok kolay çıkar.
Buhar banyosundan sonra iğnesini çıkardığınız şırınganın ucuyla hafifçe siyah noktanın üzerine bastırın. Siyah noktalar şırınganın içine girecektir. Bunu yaparken siyah noktaların çıkış yönüne dikkat edin ve o yönden bastırın. Yüzünüzdeki siyah noktalar hep aynı yönde çıkar.
Bu işlemden sonra yüzünüsü mutlaka bir temizleme losyonuyla temizleyin.
1,5 tatlı kaşığı kil, 1 tatlı kaşığı badem yağı, 1 tatlı kaşığı Balı karıştırıp yüzünüze sürün ve 35-40 Dakika bekleyin. Daha sonra yüzünüzü soğuk Suyla yıkayıp yağsız bir nemlendirici krem sürün.

SİYAH NOKTALARDAN KURTULMANIN KOLAY YOLU!!!!

Siyah noktalardan kurtulmak için mucize iksir; elma sirkesi. Yarım Su bardağı Suyun içine 3 çorba kaşığı elma sirkesi ekledikten sonra iyice kaynatın.
Ardından ateşi kısın ve başınıza bir örtü örterek, yüzünüzü buharına tutun. Bu şekilde yüzünüze 15–20 Dakika buhar verin.
Bu uygulamadan sonra yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü silin. Bu işlemi haftada 2 kere tekrarlayın. Düzenli olarak bu uygulamayı yaptığınızda siyah lnoktaların yok olduğunu ve cildinizin daha da ışıldadığını göreceksiniz.
Siyah noktaların giderilmesi için başka öneriler :
1) Bir tutam kırlangıç otu, Bir tutam ayrık otu bir kaba konulup üstüne beş bardak su ilave edilerek kaynatılır ve bir gece dinlendirdikten sonra siyah noktaların üzerine sürülür.
2) Bir tutam nane, Bir tutam yabani kekik yaprağı, Bir tutam ıhlamur bir ka­ba konulduktan sonra üstüne yeteri kadar su ilave edilerek kaynatılır. Soğuduktan sonra siyah noktaların üstüne sürülür.
3) Bir tane çok olgun Domates ezildikten sonra ince bir tülbent yardımıyla süzülür. 1 tatlı kaşığı gliserin ve iki damla asilbent tentürü eklenir karıştırıldıktan sonra bir şişeye doldurularak kullanılmak üzere saklanır. Siyah noktaların üzerine bol miktarda sürülür
SİYAH NOKTALARDAN KURTULMANIN KOLAY YOLU!!! SİYAH NOKTALARDAN KURTULMANIN KOLAY YOLU!!! Reviewed by Yazar on Ocak 30, 2013 Puanla: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.