SAFRA KESESİ TAŞINDAN KURTULMAK İSTEYENLERE DOĞAL ÇÖZÜM BURDA

  • SAFRA KESESİ TAŞINA İĞDE MUCİZESİ KÜRÜ
  • MALZEMELER
  • Avokado Yaprağı (2 adet)
  • İğde (5 adet)
  • Kırkkilit Otu (1 tatlı kaşığı)
  • Karahindiba (1 tatlı kaşığı)

Safra Kesesi Taşı Eritme Kürü Nasıl Hazırlanır?

Kürün Yapılışı: Safra kesesi kürü aşamalar halinde uygulanır. İlk aşamada 1 ay boyunca sabah iğde akşam ise kırkkilit otu tüketilmesi gerekir. Safra kesesi taşları çok inatçı olabilmektedir ve taşların kimyaları farklılık gösterir. Bazı taşlar kum gibi hemen parçalana bilirken bazı taşlar ise kaya gibi serttir ve parçalanması hemen gerçekleşmez. Eğer ilk aşamada safra kesesi taşınız hala geçmediyse ikinci aşamaya geçiş yapabilirsiniz. İkinci aşamada ise avokado yaprağı ve karahindiba devreye girer.
1.Aşama Sabah:
İlk olarak 5 tane iğdenin kabukları tamamen değil yalnızca bir kısmı hafifçe soyularak 1 su bardağı kaynayan suyun içine atılır. İğdeler 5 dakika boyunca kısık ateşte kaynatılır. Biraz bulanık bir suyu olacaktır. Süzülerek kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına içilir.
1.Aşama Akşam:
Önceden kaynamakta olan 1 su bardağı klorsuz suyun içine tepeleme 1 tatlı kaşığı kırkkilit otu atılır. Karışım 5 dakika kadar kısık ateşte kaynatılır. Ocağın altı kapatıldıktan sonra karışım hala sıcakken süzülür. Akşam yemeğinden 2 saat sonra içilir.
2. Aşama Sabah:
Önceden kaynatılmış 1 su bardağı klorsuz suyun içerisine tepeleme 1 tatlı kaşığı karahindiba ilave edilir. Kısık ateşte ağzı kapalı bir şekilde 5 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzülerek ılımaya bırakılır. Karışım her sabah kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına 1 su bardağı içilir.1 ay boyunca devam ettirilir.
2.Aşama Akşam:
Kaynamakta olan 1 bardak klorsuz suyun içerisine 2 adet – öğütülmüş olarak yaklaşık 1 buçuk tatlı kaşığı avokado yaprağı atılır. Yaklaşık 8 dakika boyunca kısık ateşte kaynatılır. Kaynama süresi bittikten sonra ılıkken süzülür. Akşam yemeğinden 2 saat sonra içilir. Avokado ile hazırlayacağınız bu kürü 5 gün uygulayıp 3 gün ara vererek toplam 1 ay boyunca uygulayın.
Böbrek taşının herhangi bir suda çözünme özelliği olmadığı için ilaç tedavisi etkili olmamakta, böbrek taşı bulunan hastaların, taşlarını dökmek için lazer ve ses dalgası yollamak gibi çeşitli çözüm yollarına başvurulmaktadır. Bu süreçlerde çok ağrılı bir şekilde gerçekleşmektedir. Böbrek taşını fiziksel olarak parçalayıp, boşaltım sistemi ile atmak büyük acılar verir. Ancak gilaburu, fiziksel olarak parçalamak yerine, sizlere kimyasal yöntemler ile çözünme olasılığını sunmaktadır. Taşı kimyasal yollar ile eritir ve vücuttan atılmasını sağlar.
BU KÜRÜ YAPMAK İSTEMEYENLERE BAŞKA BİR  KÜRÜMÜZ DAHA VAR..DIŞINDA TAŞLARI DÜŞÜRMEK İÇİN GİLABURU DA KULLANABİLİRSİNİZ?
Gilaburu . Günde 2 kez 3-10 ML arası veya yarım çay kaşığı gilaburuyu, bir miktar su ile karıştırarak tüketiniz. Gilaburu bir hafta içerisinde, 6-8 mm böbrek taşını eritebilme kabiliyetine sahiptir. Çok sert böbrek taşlarına karşı, gilaburu kesin çözümler içermez. 
TABİ HER ŞEYDEN ÖNCE DOKTORA
GİTMELİSİNİZ İLAÇLARDAN ÇÖZÜM 
BULAMAZSANIZ DOĞAL YOLLARI 
DENEYEBİLİRSİNİZ.. 

SAFRA KESESİ TAŞINDAN KURTULMAK İSTEYENLERE DOĞAL ÇÖZÜM BURDA SAFRA KESESİ TAŞINDAN KURTULMAK İSTEYENLERE DOĞAL ÇÖZÜM BURDA Reviewed by Yazar on Ekim 08, 2017 Puanla: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.