Seyrek kaşlar için ne yapmalı?


Kaşları gürleştirmek için:
Malzemeler: Bir yemek kaşığı vazelin, bir tatlı kaşığı badem yağı, üç adet ceviz içi, üç adet fındık içi, bir tatlı kaşığı lanolin.
Yapılışı: Malzemeleri kısık ateşte eritin. Daha sonra süzerek cam şişeye koyun ve donmasını bekleyin. Gün aşırı olmak kaydıyla kaşlarınıza sürün. Gürleştiğini göreceksiniz.


 Badem yağı kıl köklerini beslediği için kaş dökülmelerinde ya da küserek çıkmayan bölgelerde rahatlıkla kullanılabilir. Bunun dışında yine alternatif bir çözüm sarımsak sürmektir. Bir diş sarımsağı ortadan ikiye bölerek kaşımızın sorunlu bölgesine periyotlar halinde sürmemiz kaşımızda dökülmeyi azaltabileceği gibi küsen bölgelerde de onarma işlemini gerçekleştirmektedir. Yine kaş dökülmeleri ve küsmeleri için kozmetik ürünlerde kullanılabilir. Piyasada bunun için özel olarak üretilmiş birçok ürün mevcuttur. Genelde kaş gürleştirici olarak anılmakta ve bu şekilde satılmaktadır. Ayrıca yine kaşın küsmesi durumunda o alanı gürleştirmek ve güçlendirmek adına tıraşlama işlemi de uygulanabilmektedir.
Seyrek kaşlar için ne yapmalı? Seyrek kaşlar için ne yapmalı? Reviewed by Yazar on Şubat 16, 2013 Puanla: 5

2 yorum:

  1. süper bi tarif hemen denemeye başlayacagım...tam benlik:)

    YanıtlaSil
  2. Peki cevizi felan ateste nasil eritecegiz..once ezecekmiyiz

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.