Bu karışım antibiyotikten 10 kat daha güçlü



Soğuk algınlığından tansiyona birçok hastalığın şifası olan 3 malzemeli karışımın tarifi.
Mevsim sonbahar, havalar bir sıcak bir soğuk. Bu da hastalıklar kapımızda demek. Yaşanılan her rahatsızlıkta alınan antibiyotiklerin ise vücuda faydadan çok zararı olduğunu bütün uzmanlar anlatıyor. Peki hasta olmamak için ya da hastalıktan kurtulmak için ne yapmak gerekiyor? İşte bir çok hastalığın şifası olan 3 malzemeli karışım.

Her şeye iyi geliyor
Birçok hastalıkta olumlu etki gösteren bu karışımın, aç karınla tüketilmesi önerilmektedir. Bu karışım yüksek tansiyondan astıma, soğuk algınlığından halsizliğe hatta kansere bile olumlu yönde etki sağlanabilmektedir. Yapılan çalışmalar bu karışımı düzenli olarak 2 hafta boyunca tüketmiş olan yüksek tansiyon hastalarının, kötü kolesterol düzeylerinin önemli seviyede düştüğünü göstermiştir.





Malzemeler:

- 1 çay bardağı süzme bal (Mümkünse organik)
- 10 diş sarımsak
- 1 çay bardağı kadar elma sirkesi



Yapılışı:

Malzemeleri blender kabına koyun ve 1 dakika süreyle karıştırın. Hazırlamış olduğunuz karışımı, cam bir kavanozun içine alın ve kapağı kapalı olacak şekilde buzdolabında saklayın. Sirke bal sarımsak kürünü maksimum 5 gün içinde düzenli aralıklarla tüketmeniz gerekmektedir. Çünkü karışımın bozulma riski bulunmaktadır. 5 günlük süre dolduysa tüketmeyip yenisini hazırlamanız gerekmektedir.




Nasıl tüketilmeli?
Bu karışımı tüketirken farklı seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Arzu ederseniz, sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı alabilir; arzu ederseniz de suyun içine ekleyerek tüketebilirsiniz. Bu karışımın en etkili şekilde kullanılabilmesi için aç karınla tüketilmesi önerilmektedir. Bu şekilde, yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşayan kişilerde, 2 hafta düzenli kullanım sonrasında kötü kolesterol değerlerinin düştüğü görülmüştür. Güvenle tüketilebilir. Ancak uzman kontrolünde kullanımı önerilir.
Bu karışım antibiyotikten 10 kat daha güçlü Bu karışım antibiyotikten 10 kat daha güçlü Reviewed by Yazar on Ocak 14, 2019 Puanla: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.