Çocuklarda parazit,solucan ve tenya tedavi için doğal tedaviler




Tenya Tedavisi:
  • 2 su bardağı kaynamış suya 1 kaşık eğrelti otu atılıp demlendikten sonra 15 dakika aralar vererek açken 1 bardak içilir.
  • 1 litre kadar kaynayan su içerisine 1 kaşık kekik koyun ve 15 dakika demleyerek süzün ve sabahları aç karnına olmak üzere gün içerisinde 4 bardak kadar için.
  • 250 gram havuç rendeleyin ve sabahları açken tüketin ve öğlene kadar başka birşey yemeyin. Öğle ve akşam yemekten yarım saat kadar evvel 100 gram daha tüketin ve bunu 1 hafta kadar sürdürmeye gayret edin.
Yuvarlar Solucan Tedavisi:
Genelde 10 yaşından küçük çocuklarda görülür ve 10 ila 20 santim arasında boyu vardır. Karında şişlik, ağrı, kaşıntı ve hızlı zayıflama belirtileri arasında yer alır.
  • 1 bardak kaynar su içerisine 1 kaşık kadar papatya atın ve 10 dakika demleyin, yemeklerden 1 saat kadar öncesinde bunu için ve gün içerisinde en az 3 defa tekrarlamaya çalışın.

  • Yuvarlak solucanları düşürmek için : Yuvarlak solucanlar 10-20 cm boyunda olup genellikle 3 ile 10 yaş arası çocuklarda görülür. Karın şişlliği, karın ağrısı, zayıflama ve kaşıntı görülür.
    solucan tedavisi için : 1 su bardağı kaynar suya 1 tatlı kaşığı papatya konulur.10 dakika demlendirilip süzülür. Yemeklerden 1 saat önce günde 3-4 bardak içilir.

    Kıl kurtları dökmek için : Kıl kurtları 3-4 milimetre boyunda olup gözle zor görülen ufak kurtlardır. Geceleri uykusuzluk, sinir bozukluğu, baş dönmesi ve apandist bölgesinde ağrılara sebep olurlar. Sabahları aç karnına 250 gram çilek yenilip, öğleye kadar başka bir şey yenmezse şifa olur. Bir süre buna devam edilmelidir
    .
  • Kıl Kurtları Tedavisi:
    Gözle çok zor seçilebilen ve boyları en fazla 5 milimetre olan kurtlardır. Gece uyku uyuyamama, sinir sisteminde değişim, baş dönmesi, apandistin olduğu kısımlarda ağrı gibi belirtileri vardır.
  • 250 gram kadar çilek sabahları kalkınca aç olmak kaydıyla yenir ve öğlene kadar aç kalınır. En azından 3-4 gün buna devam edilmelidir.

Çocuklarda parazit,solucan ve tenya tedavi için doğal tedaviler Çocuklarda parazit,solucan ve tenya tedavi için doğal tedaviler Reviewed by Unknown on Nisan 20, 2015 Puanla: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.