Cilt lekeleri nasıl giderilir?








MALZEMELER:
Salatalığın cildi besleyici ve yenileyici özelliği bulunmaktadır. Solmuş salatalık ile cilt lekelerinden kurtulmanız mümkündür. Bunun için salatalığı cilt lekelerinin üzerine masaj yapar gibi sürterek zamanla renginin açılmaya başladığını ve cilt renginize yaklaştığını göreceksiniz.

MALZEMELER:
1 çay kaşığı suyun içerisine 1 çay kaşığı limon suyu ve 2 çay kaşığı sirkeyi ekleyerek karıştırıyoruz. Sonrasında bu karışımı geceleri yatmadan önce cilt lekelerinin olduğu bölgelere sürünüz. Yıkama işlemini hemen yapmanıza gerek yok, sabah kalktığınızda da yapabilirsiniz.
MALZEMELER:
1 tatlı kaşığı süzme yoğurdun içerisine 1 çay kaşığı kabarma tozunun ile birlikte 1 çay kaşığı limon suyunu karıştırıyoruz. Bunları krem kıvamına gelene kadar karıştırıyoruz. Sonrasında cildin alerjik durumunu test etmek için cildin herhangi bir bölgesine sürüp alerjik olup olmadığını test ediyoruz. Eğer sorun yoksa cilt lekelerinin olduğu bölgeye bu karışımı sürüyoruz. 30 dakika süre beklettikten sonra kurumuş olan karışımı ciltten ovalayarak çıkartıyoruz. Bu maske cilt lekelerinin azalmasında büyük rol oynayacaktır.

MALZEMELER:
1 yemek kaşığı patates unu
3 damla zeytınyağı
1 adet domatesin suyu
Tüm malzemeleri birbiri ile krem kıvamına gelene kadar karıştırın. Hazırlamış olduğunuz bu karışım tüm cilt lekeleri için kullanılabilir. Lekeleri bölgelere sürdükten sonra en az 20 dakika bekletin. Sonrasında ılık su ile yıkayabilirsiniz. Birkaç deneme sonucunda cilt lekelerinde bir değişim göremezseniz yukarıdaki 3.maskemizi denemenizi tavsiye ediyoruz.



Cilt lekeleri nasıl giderilir? Cilt lekeleri nasıl giderilir? Reviewed by Yazar on Şubat 14, 2013 Puanla: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.