Bebeklerde pişik için dogal tedavi



 Zeytinyağı, derinin foliküllerine penetre olabildiği için, gerek internal gerekse eksternal dokuların yara veya iritasyonunda ve enfeksiyonlara karşı faydalıdır.
- Sabah kahvaltıdan önce alınan 1 veya 2 tatlı kaşığı zeytinyağı -basit kronik kabızlığa – iyi gelir (daha iyi netice için suyla karıştırılabilir).
- Anne sütünde de bulunan E vitamini ve oleik asit içeriği ile zeytinyağı, normal kemik gelişiminekatkıda bulunur. Anne karnında ve doğumdan sonra bebeğin beyninin olduğu kadar, genel olaraksinir sisteminin gelişimini de desteklediğinden, gebe ve emziren annelere özellikle yararlıdır. - Zeytinyağı yaşlanmanın, hem genel olarak doku ve organlar, hemde beyin fonksiyonları üzerinde ki etkilerini geciktirmektedir.
- Günde birkaç damla zeytinyağı bebeğin zihinsel gelişimine büyük katkı sağlar.
- İçerdiği E, A, K vitaminleri ile her yaştaki çocuğun gerekli ihtiyacına yanıt verir. Bu vitaminler kemiklerin doğal gelişimine ve mineralleşmeye yardımcı olup güçlenmesini hızlandırır. Her yaştaki insan için yararlıdır.
- Böbreklerin ıslahında, taşları düşürmede, bağırsak kurtlarını düşürmede, karın ağrısında sıcak su ile içilmesi iyi gelir.
- Çocukları raşitizmden korur. Siyatik, mafsal ağrılarına iyi gelir; zeytinyağı tortusu sürülür.
- Ağızda çalkalandığında, dişlerin beyaz olmasını sağlar,diş etlerini korur, diş çürümelerini önler.
Bebeklerde pişik için dogal tedavi Bebeklerde pişik için dogal tedavi Reviewed by Yazar on Şubat 12, 2013 Puanla: 5

1 yorum:

  1. kesinlikle süper bi çözüm...ilaçtan daha faydalı hemde dogal...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.