Genital siğil belirtileri nelerdir?

Genital siğiller cinsel ilişki ile bulaşma ihtimali bulunan, son derece mühim sağlık problemlerinden biri olduğu için, genital siğil belirtileri ortaya çıktığı zaman uzman bir hekime danışmayı sakın ihmal etmeyin. Kadınların rahim erkeklerinde idrar yolunda husule gelen genital siğillerin görülmesinde ki en önemli sebep, bölgede küçük çiziklerin olmasıdır. Bu cilt çiziklerinden vücudun içine giren bakteriler genital siğilleri oluşturur. Eğer kişi genital siğile dokunup ellerini yıkamazsa ve sonrasında vücudunun göz gibi enfeksiyon riski kapma ihtimali yüksek olan bölgelerine eliyle dokunduğu zaman, siğiller bu bölgelerde de ortaya çıkmaktadır.
Genital siğil belirtisi nedir?
Genital siğil belirtileri olan şikayetleri aşağıda sizler için listeledik. Bu belirtiler husule geldiği zaman genital siğil sorunundan şüphe edebilirsiniz. Tedaviye önem verirseniz, sorun başka rahatsızlıklara dönüşmeden önce ortadan kaldırılabilir.

Genital siğilin belirtileri

Genital bölgede acı hissi Genital bölgede sürekli kaşınma Kırmızı sivilce şeklinde şişlikler Şişliklerden sıvı ya da kan akması Sıvı ya da kan gelmesinden sonra kabuklanma görülmesi Genital bölgede ağrı Bölgede hassasiyet Grip tarzı belirtiler de görülmektedir.
Genital siğil belirtileri nelerdir? Genital siğil belirtileri nelerdir? Reviewed by Yazar on Ocak 29, 2013 Puanla: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.